Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Σκέφτεται αλλαγές ο Φαν Σιπ

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στη Βοσνία στο ΟΑΚΑ (15/10, 21:45) για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στα πλευρά, οι οποίες σύμφωνα με τον Τζον Φαν Σιπ δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί κόντρα στην…

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στη Βοσνία στο ΟΑΚΑ (15/10, 21:45) για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στα πλευρά, οι οποίες σύμφωνα με τον Τζον Φαν Σιπ δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί κόντρα στην Ιταλία στο Ολίμπικο, γι’ αυτό και επέλεξε τον Πασχαλάκη, που αρχικά ήταν εκτός αποστολής. Έτσι, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Διούδης απέναντι στην ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, κάνοντας ασκήσεις σε μικρούς χώρους. Αναφορικά με τα πλάνα απέναντι στη Βοσνία, η διάταξη αναμένεται ίδια, όμως θα υπάρξει αλλαγή στην τακτική προσέγγιση, καθώς οι διεθνείς μας θα προσπαθούν να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ.

Ο Λαμπρόπουλος διεκδικεί φανέλα βασικού στο πλάι του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Φαν Σιπ έχει στο μυαλό του και τους Μάνταλο, Μασούρα και Δώνη, ώστε να ξεκινήσουν στον αγωνα. Το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) αναμένεται να γνωστοποιήσει στους διεθνείς μας τις τελικές επιλογές του για το παιχνίδι.

Πηγή