Αθλητισμός

Αυτή είναι η απόφαση για το μέλλον της φετινής La Liga

Με περισσότερα από 7.500 θύματα η Ισπανία είναι μετά την Ιταλία η χώρα που έχει χτυπηθεί πιο σκληρά από τον κορονοϊό. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως και πότε θα σταματήσει η πανδημία. Κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει ούτε πότε θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα και στις αθλητικές δραστηριότητες. Το ίδιο ισχύει…

Με περισσότερα από 7.500 θύματα η Ισπανία είναι μετά την Ιταλία η χώρα που έχει χτυπηθεί πιο σκληρά από τον κορονοϊό. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως και πότε θα σταματήσει η πανδημία. Κατά συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει ούτε πότε θα υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα και στις αθλητικές δραστηριότητες. Το ίδιο ισχύει και για τη La Liga, η οποία συνεδρίασε και πήρε δύο σημαντικές αποφάσεις για το πως θα αντιμετωπίσει αυτή την περιπέτεια με τον Covid-19.

Ουσιαστικά τέθηκε ως καταληκτική ημερομηνία η 27η Ιουνίου. Εάν μέχρι τότε δεν έχει αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, η σεζόν θα ακυρωθεί. Το πλάνο είναι ότι οι Ισπανοί σκέφτονται ότι θα μπορέσουν να παίξουν μπάλα έως και τον Αύγουστο, αλλά αυστηρά δίχως οπαδούς, έχοντας δύο αγωνιστικές ανά βδομάδα.

Πηγή: filathlos.gr