Αθλητισμός

Απίστευτο αυτό που έγινε στο Αγρίνιο για ΠΑΟΚ

H αλήθεια είναι πως ελάχιστοι περίμεναν τον Παναιτωλικό, τον ουραγό, χωρίς νίκη και με τις χειρότερες επιδόσεις στο πρωτάθλημα σε άμυνα και επίθεση Παναιτωλικό, να προβληματίσει τον ΠΑΟΚ χθες στο Αγρίνιο. Με την κατάσταση στους Αγρινιώτες να είναι εκρηκτική και μεταξύ οπαδών και διοίκησης (κλειστό έμεινε το πέταλο των οργανωμένων χτες, τα επεισόδια της περασμένης…


H αλήθεια είναι πως ελάχιστοι περίμεναν τον Παναιτωλικό, τον ουραγό, χωρίς νίκη και με τις χειρότερες επιδόσεις στο πρωτάθλημα σε άμυνα και επίθεση Παναιτωλικό, να προβληματίσει τον ΠΑΟΚ χθες στο Αγρίνιο.

Με την κατάσταση στους Αγρινιώτες να είναι εκρηκτική και μεταξύ οπαδών και διοίκησης (κλειστό έμεινε το πέταλο των οργανωμένων χτες, τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό νωπά στη μνήμη, με τη βαλλόμενη πανταχόθεν διοίκηση να προαναγγέλλει προσφυγή στα δικαστήρια κατά των υπευθύνων), λίγα μπορούσε να αντιπαρατάξει ο Παναιτωλικός.

paok152885

Η… νομοτέλεια επήλθε με το άνετο 3-0 των πρωταθλητών, οι οποίοι χωρίς προβλήματα διεύρυναν τα εντυπωσιακά τους σερί, κάνοντας μάλιστα και το παραγωγικότερο παιχνίδι τους εδώ και περίπου δύο μήνες (σ.σ. τελευταία φορά που πέτυχαν τρία γκολ ήταν κόντρα στη Λαμία στην Τούμπα στις 20 Οκτωβρίου) και έτσι παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης, ισόβαθμοι του Ολυμπιακού.

Το αξιοσημείωτο προέκυψε μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη στο καθιερωμένο του διαδικτυακό σχόλιο μέσω των λογαριασμών του στα social media να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα, τονίζοντας πως “κάθε εβδομάδα ο ΠΑΟΚ δίνει ντέρμπι“.

Λίγο νωρίτερα βέβαια, ο αρχηγός των πρωταθλητών, Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε… διαφορετική άποψη, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ είχε το “ευκολότερο φετινό του παιχνίδι” χθες στο Αγρίνιο. Αξιοπρόσεκτη προφανώς διαφορά… οπτικής μεταξύ των δύο ανδρών, που προφανώς και δεν έχει να κάνει  με μεταξύ τους διαφωνία, αλλά απλώς αξίζει την καταγραφή της μιας και πρόκειται για δύο διαμετρικά αντίθετες απόψεις μεταξύ δύο ηγετικών προσωπικοτήτων (ο καθένας φυσικά από το πόστο του) στον οργανισμό του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ, “έφαγαν” τον… βράχο – Αυτή η είδηση πέρσι θα ήταν ανέκδοτο!

savvidis1 770x400 c default

Sportdog.gr