Αθλητισμός

Έπιασε στα «πράσα» τη σύζυγο του με τον Μαρικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου (vid)

Πρωταγωνιστής σε ερωτικές περιπέτειες έχει γίνει ο Τσίπριαν Μαρικά μετά το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας το 2016. Ο παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Ρουμανίας και των Στεάουα, Σάλκε, Στουτγκάρδη είδε τον εαυτό του να γίνεται viral στο διαδίκτυο όχι με τη φανέλα μιας εκ των ομάδων του, αλλά με την πετσέτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, την…


Πρωταγωνιστής σε ερωτικές περιπέτειες έχει γίνει ο Τσίπριαν Μαρικά μετά το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας το 2016.

Ο παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Ρουμανίας και των Στεάουα, Σάλκε, Στουτγκάρδη είδε τον εαυτό του να γίνεται viral στο διαδίκτυο όχι με τη φανέλα μιας εκ των ομάδων του, αλλά με την πετσέτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, την ώρα που βρισκόταν σε «παράνομο» ραντεβού με μια γυναίκα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη (29/4), εννιά μήνες αφότου έγινε η λήψη, ο σύζυγος της εν λόγω γυναίκας πιάνει ουσιαστικά στα πράσα τον Μαρικά και δηλώνει ότι ξέρει πως εκείνη βρίσκεται στο δωμάτιο.

Αφού ο πρώην σέντερ φορ προσπάθησε μάταια να τον διώξει, εκείνος μετά από λίγη ώρα κατάφερε να πετύχει και τη σύζυγό του στο φακό, με το σκηνικό να γίνεται πρώτο θέμα στα ρουμάνικα σάιτ.

Gazzetta.gr