Αθλητισμός

“Έγκλημα” με Εμμανουηλίδη

Τεράστιο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό κατάφερε να πάρει ο Πανιώνιος έχοντας ως πρωταγωνιστή έναν παίκτη που ανήκει στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στα “σπλάχνα” του Τριφυλλιού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 80′ του αγώνα στη Νέα Σμύρνη και οκτώ λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα για…


Τεράστιο βαθμόαπέναντι στον Ολυμπιακό κατάφερε να πάρει ο Πανιώνιος έχοντας ως πρωταγωνιστή έναν παίκτη που ανήκει στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στα “σπλάχνα” του Τριφυλλιού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 80′ του αγώνα στη Νέα Σμύρνη και οκτώ λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα για χάρη των Κυανέρυθρων διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και αναγκάζοντας τους Ερυθρόλευκους σε μια απρόσμενη γκέλα πριν την αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Η παρουσία του 19χρονου και το γκολ που σημείωσε απέναντι στους Πειραιώτες αποδεικνύουν το πόσο λάθος ήταν η επιλογή του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει τον νεαρό δανεικό, την ώρα που οι μεταγραφές που έχουν κάνει οι Πράσινοι στην θέση του Εμμανουηλίδη έχουν αποδειχτεί τουλάχιστον άστοχες.

emmanou

Πιο ειδικά, ο Παναθηναϊκός απέκτησε στα εξτρέμ τον Γιοάν Μολό και τον Ούφε Μπεκ, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων και ειδικότερα ο δεύτερος βγάζει συνεχώς τραυματισμούς, όντας επί μονίμου βάσεως εκτός της “πράσινης” αποστολής.

Υπό αυτή τη λογική ο Εμμανουηλίδης, που είναι και παιδί των ακαδημιών του Τριφυλλιού, θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιώργου Δώνη, αφού έτσι κι αλλιώς ο Έλληνας τεχνικός αναζητά έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης εν όψει μεταγραφικής του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπήρχε πριν λίγο καιρό και σενάριο περί επιστροφής του μικρού στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, να στρέψει το βλέμμα του στονταλαντούχο 19χρονο, που μεταξύ άλλων αποτελεί δοκιμασμένη λύση στις τάξεις των Πράσινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Black Hole: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό underground club του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ΦΩΤΟ)

panionios emmanouilidis

Πηγή