Αθλητισμός

Άσος της Γιουβέντους νίκησε τον κορονοϊό και έστειλε μήνυμα στο αγέννητο παιδί του (pic)

κορονοϊό, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, μετά από ένα μήνα και κάτι είναι πλέον υγιής. Ο αμυντικός της “βέκια σινιόρα” πέρασε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, όπως εξάλλου και η έγκυος σύντροφός του, Μικέλα Πέρσικο, η οποία επίσης νόσησε αλλά επίσης ξεπέρασε τον ιό.Γιουβέντους: Έγκυος η σύζυγος του παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό Αμέσως μετά…


κορονοϊό, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, μετά από ένα μήνα και κάτι είναι πλέον υγιής. Ο αμυντικός της “βέκια σινιόρα” πέρασε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, όπως εξάλλου και η έγκυος σύντροφός του, Μικέλα Πέρσικο, η οποία επίσης νόσησε αλλά επίσης ξεπέρασε τον ιό.

Γιουβέντους: Έγκυος η σύζυγος του παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα ο Ρουγκάνι έσπευσε να στείλει μήνυμα στο αγέννητο παιδί του αναρτώντας μία φωτογραφία με την Πέρσικο στα social media και γράφοντας στη λεζάντα χαρακτηριστικά: 

“Θα σου μιλήσουμε γι’ αυτές τις 35 ημέρες που ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο. Θα σου πούμε ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή, αλλά και πόσο δύσκολο ήταν. Αλλά θα σου μιλήσουμε πάνω απ’ όλα για την ομορφιά του ανταμώματος σε αυτή την αγκαλιά, και οι τρεις μαζί. Εντέλει αρνητικοί (σ.σ. στον κορονοϊό), εντέλει όλοι μαζί”

Ti racconteremo di questi 35 giorni distanti.
Ti racconteremo che era la scelta più giusta, ma anche di quanto sia stato difficile.
Ma ti racconteremo soprattutto della bellezza di ritrovarci in quest’abbraccio, tutti e tre.
Finalmente negativo, finalmente tutti insieme❤️#family pic.twitter.com/HIQZh0pEvQ

— Daniele Rugani (@DanieleRugani) April 16, 2020

Newsit.gr