Αθλητισμός

Χάινς: «Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έφευγα μόνο για την Αρμάνι»

Ο έμπειρος Αμερικανός σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TrendBasket αναφέρθηκε στην απόφασή του λέγοντας ότι «ένιωθα ότι χρειαζόμουν μια αλλαγή. Ήμουν επτά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ και σίγουρα η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Η Μόσχα είναι το σπίτι μου αλλά ένιωσα όμως ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα μια νέα πρόκληση…


Ο έμπειρος Αμερικανός σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TrendBasket αναφέρθηκε στην απόφασή του λέγοντας ότι «ένιωθα ότι χρειαζόμουν μια αλλαγή. Ήμουν επτά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ και σίγουρα η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Η Μόσχα είναι το σπίτι μου αλλά ένιωσα όμως ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα μια νέα πρόκληση και κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου. Όταν όμως προέκυψε αυτή η δυνατότητα, συνειδητοποίησα πόσο πολύ ενδιαφέρεται για μένα η Αρμάνι Μιλάνο» και συνέχισε:

«Πίστευα πως αν ήταν να φύγω από την ΤΣΣΚΑ, θα το έκανα μόνο για την Αρμάνι Μιλάνο. Γνωρίζω καλά τον Έτορε Μεσίνα γιατί ήταν ο πρώτος προπονητής που είχα στην ΤΣΣΚΑ, όπως επίσης τον Χρήστο Σταυρόπουλο, αυτός με πήρε στον Ολυμπιακό το 2011 στις αρχές της καριέρας μου».

Gazzetta.gr