Αθλητισμός

Φελντέιν: «Θα ήθελα να δω τον Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού»

Πολύ χαρούμενος θα ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν εάν δει τον Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο γκαρντ της Χάποελ αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ισραηλινό κόουτς, γι’ αυτό και από την άλλη θα στεναχωρηθεί εάν εκείνος αφήσει την ομάδα της Ιερουσαλήμ. «Θα είναι σίγουρα περίεργα. Κάθε ομάδα θα έχει διαφορετικούς…


Πολύ χαρούμενος θα ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν εάν δει τον Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο γκαρντ της Χάποελ αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ισραηλινό κόουτς, γι’ αυτό και από την άλλη θα στεναχωρηθεί εάν εκείνος αφήσει την ομάδα της Ιερουσαλήμ.

«Θα είναι σίγουρα περίεργα. Κάθε ομάδα θα έχει διαφορετικούς παίκτες. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε να είμαστε οι ίδιοι στην ομάδα, ώστε να έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Προσεύχομαι να είμαστε οι ίδιοι. Δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά, καθώς σου δίνεται μία ευκαιρία να κατακτήσεις το τρόπαιο δύο φορές τον ίδιο χρόνο. Αυτό είναι ωραίο, αλλά και περίεργο», δήλωσε αρχικά οΤζέιμς Φελντέινστο «Sport5», σε ερώτηση για την απόφαση της FIBA να διοργανώσει ένα Final 8 τον Σεπτέμβρη.

Για τις φήμες που θέλουν τον Όντεντ Κάτας να είναι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού: «Μόλις διάβασα τις φήμες, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο, καθώς με τον κόουτς έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Θα το ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό, εάν αποφασίσει να φύγει. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά παράλληλα θα ήταν λυπηρό να μην τον έχουμε. Αλλά, είναι απλώς μία φήμη, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη. Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι. Θέλω να τον δω να βελτιώνεται ως προπονητής και να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ωραίο εάν φύγει. Θα προσπαθήσω να τον πίσω να μην φύγει και θα πρέπει να σκεφτώ πως θα καταφέρω να τον κρατήσω στην Ιερουσαλήμ».

Sport-fm.gr