Αθλητισμός

Τέλος από τον Άγιαξ ο Χούντελαρ λόγω περικοπών!

Παρελθόν από τον Άγιαξ αποτελεί ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, με τον Ολλανδό επιθετικό να είναι το πρώτο θύμα των περικοπών που ξεκίνησε ο “Αίαντας” λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.Τη λύση της συνεργασίας με τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, έξι μήνες νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν ανακοίνωσε ο Άγιαξ. Ο 36χρονος επιθετικός θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά…


Παρελθόν από τον Άγιαξ αποτελεί ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, με τον Ολλανδό επιθετικό να είναι το πρώτο θύμα των περικοπών που ξεκίνησε ο “Αίαντας” λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Τη λύση της συνεργασίας με τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, έξι μήνες νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν ανακοίνωσε ο Άγιαξ. Ο 36χρονος επιθετικός θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά οι Ολλανδοί ξεκίνησαν από αυτόν τις περικοπές, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει ο κορονοϊός στο μπάτζετ τους.

Η λύση της συνεργασίας έγινε μέσα σε απόλυτα νόμιμα πλαίσια, ενώ όπως αναφέρουν ολλανδικά ρεπορτάζ, ο Χούντελαρ ήταν ο πρώτος από τους πολλούς παίκτες που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο τις επόμενες ημέρες.

Newsit.gr