Αθλητισμός

Συγκλονιστική έκκληση από Ντος Σάντος: «Δεν έχω να φάω…» (video)

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στo instagram ο Ρόμπσον Ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος, που διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ είχε εργαστεί νωρίτερα και στην Καλλιθέα, απηύθυνε δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια, τονίζοντας ότι δεν έχει χρήματα ούτε για να φάει. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του: «Γεια σας, κυρίες και κύριοι.…


Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε στo instagram ο Ρόμπσον Ντος Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος, που διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ είχε εργαστεί νωρίτερα και στην Καλλιθέα, απηύθυνε δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια, τονίζοντας ότι δεν έχει χρήματα ούτε για να φάει.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του:

«Γεια σας, κυρίες και κύριοι. Ήθελα να κάνω ένα βίντεο για λόγους όχι προσωπικούς αλλά για λόγους ανάγκης.

Ντρέπομαι πολύ που κάνω αυτό το βίντεο, αλλά για λόγους ανάγκης θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δυο μήνες δεν δουλεύω, δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο του σπιτιού μου, το φως, το νερό…

Το πιο σημαντικό όμως, το οποίο με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο. Εδώ και τρεις ημέρες δεν τρώω τίποτα και πίνω μόνο νερό, γιατί δεν έχω λεφτά να φάω και να πληρώσω το σπίτι μου. Η φωνή μου τώρα τρέμει…»

Η εξομολόγηση του Ντος Σάντος ευαισθητοποίησε πλήθος φίλων του, οι οποίοι έσπευσαν στα σχόλια να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να προσφερθούν για να τον βοηθήσουν.

Sport-fm.gr