Αθλητισμός

Συγκλονίζει ο Βαρέλα: «Δεν είχαμε φάρμακα για τον γιο μου»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο PAOK TV για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε ένας από τους γιους του στο παρελθόν. «Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο PAOK TV για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε ένας από τους γιους του στο παρελθόν.

«Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου».

Για το πώς είναι η καθημερινότητά του μετά την αναστολή των Πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού:«Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να το αποδεχθούμε, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Metrosport.gr