Αθλητισμός

Στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με σκοπό να συνδυάσει διακοπές και δουλειά.  Γίνε συνδρομητής στο εβδομαδιαίο PAO Magazine και απόκτησε πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο για τον Παναθηναϊκό, που δεν θα βρεις ελεύθερα στο διαδίκτυο! Μπες στο https://paomagazine.gr/. Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να…


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με σκοπό να συνδυάσει διακοπές και δουλειά. 

5632C4A0 686C 47D2 83D9 D4F0DF9B4C19

Γίνε συνδρομητής στο εβδομαδιαίο PAO Magazine και απόκτησε πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο για τον Παναθηναϊκό, που δεν θα βρεις ελεύθερα στο διαδίκτυο! Μπες στο https://paomagazine.gr/.

Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος προπονητής τουΠαναθηναϊκούμπορεί να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από τον πάγκο των «πράσινων», στο αγαπημένο τουNCAA, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι στηνΕλλάδαέχει αφήσει… μια δουλειά στη μέση. 

Παρά την αποχώρησή του από τον«Εξάστερο»για χάρη τουIona, οΠιτίνοπαραμένει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού τηςΕθνικήςΕλλάδας. Για το λόγο αυτό, οΑμερικανόςαποφάσισε να επισκεφτεί την χώρα μας, προκειμένου να συνδυάσει διακοπές με δουλειά. 

Αυτή τη στιγμή, ο68χρονος Hall of Famerβρίσκεται στηνΜύκονο, όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στηνΑθήνα, έχοντας ήδη δρομολογήσει μια σειρά από ραντεβού με ανθρώπους της ομοσπονδίας, το σταφ του καθώς και με παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμη…

Olaprasina1908.gr