Αθλητισμός

Σπανούλης: «Το πιο πιθανό να παίξω και του χρόνου, μόνο εγώ ξέρω πόσο έχω δουλέψει»!

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 και άφησε πίσω του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της EuroLeague. Ακολούθως μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου ρωτήθηκε για την πιθανότητα να παίξει και τη νέα σεζόν: «Το πιο πιθανό, ναι»…


Ο αρχηγός και ηγέτης τουΟλυμπιακού σκόραρε πίσω από τα 6μ.75και άφησε πίσω του τονΧουάν Κάρλος Ναβάροστην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία τηςEuroLeague.

Ακολούθως μίλησε στην κάμερα τηςNOVAόπου ρωτήθηκε για την πιθανότητα να παίξει και τη νέα σεζόν:

«Το πιο πιθανό, ναι» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κρατάω το σώμα μου, προσέχω, δουλεύω. Το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για το παιχνίδι. Θα ήμουν διαφορετικός χωρίς αυτό. Να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, να πετυχαίνει στόχους. Να πάω σε ένα Final 4, σε μία ακόμα σειρά playoffs. Σκέφτομαι συνέχεια τι κάνω σωστά, τι λάθος. Αυτή είναι η ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος. Αλλά για μένα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Υπάρχει στεναχώρια γι’αυτό, γυρίζω πίσω με μία γλυκόπικρη γεύση».

Παράλληλα ανέφερε: ανέφερε: «Το περίμενα λίγο διαφορετικά. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα μου, αυτό έχω δείξει όλα τα χρόνια στην καριέρα μου. Δυστυχώς δεν κάναμε σήμερα αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο που είναι δίπλα μου συνέχεια, τους προπονητές και την διοίκηση. Ποτέ δεν σκέφτηκα τα στατιστικά μου, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα μου. Κάνω παραπάνω λάθη γιατί σκέφτομαι να βάλω έναν παίκτη στο παιχνίδι σε κακό timing. Δεν με ενδιαφέρουν οι πόντοι και οι ασίστ, κοιτάω πάντα την ομάδα μου».

Gazzetta.gr