Αθλητισμός

Σάντος: «Σαν αδερφός μου ο Κονσεϊσάο. Πολύ καλός παίκτης, αλλά και… κατάρα»

Από ακτίνες… X πέρασε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον είχε παίκτη στον ΠΑΟΚ (2008-10), μιλώντας «Porto em Casa». «Είναι σαν αδερφός για εμένα. Ο Κονσεϊσάο ήταν πολύ καλός παίκτης, όπως καλός είναι και ως προπονητής, αλλά ήταν… κατάρα το να τον ανεχτείς. Είχε μια μεγάλη καρδιά, αλλά και μια κακή ιδιοσυγκρασία.…


Από ακτίνες… X πέρασε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον είχε παίκτη στον ΠΑΟΚ (2008-10), μιλώντας «Porto em Casa».

«Είναι σαν αδερφός για εμένα. Ο Κονσεϊσάο ήταν πολύ καλός παίκτης, όπως καλός είναι και ως προπονητής, αλλά ήταν… κατάρα το να τον ανεχτείς. Είχε μια μεγάλη καρδιά, αλλά και μια κακή ιδιοσυγκρασία. Αυτό τον επισκίαζε λίγο. Ολόκληρη η ζωή του Σέρτζιο χαρακτηρίζεται από έναν συνεχή αγώνα με σκοπό να είναι αυτός που είναι. Κέρδιζε πάντα σε αυτόν τον αγώνα. Πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος, να ανταγωνίζεται με όλους και να κερδίζει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κι οι δύο έχουμε μια κακή ψυχοσύνθεση. Δεν μπορούσαν να μας μιλήσουν το πρωί. Ήμασταν δύσκολοι στην προπόνηση, ήμασταν δύο απρόθυμοι να συνεργαστούμε. Δυστυχώς δεν συνεργαστήκαμε στην Πόρτο, διότι έφυγε για τη Λάτσιο. Μετά συνεργαστήκαμε στην Ελλάδα. Ένα πρωϊνό με είδε ο Παουλίνιο Σάντος με είδε να γελάω και είπε στον Καπούτσο, χαμογελώντας ότι η γυναίκα μου πρέπει να είναι στο Οπόρτο».

Παράλληλα, μίλησε και για το φινάλε της καριέρας του Κονσεϊσάο: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να έχω έναν παίκτη αυτής της ποιότητας και να τον βάζω στο γήπεδο μετά το 85’. Έκανα μια σοβαρή συζήτηση μαζί του. Face to face και συμφωνήσαμε ότι έφτασε η ώρα για άλλα καθήκοντα».

Sport-fm.gr