Αθλητισμός

Σάββας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη»

Ικανοποιημένος με τη νέα νίκη του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ στο δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή, δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Άρη για την εμφάνισή του. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός – Άρης 3-1: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ήταν…

Ικανοποιημένος με τη νέα νίκη του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ στο δρόμο προς την επιστροφή στην κορυφή, δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Άρη για την εμφάνισή του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός – Άρης 3-1:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο πριν αρχίσει να δέχεται τα γκολ στο πρώτο μέρος. Πραγματικά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και στην ομάδα μας. Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη νίκη. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου.

Επειδή ορισμένοι στη Θεσσαλονίκη λένε ότι είναι η μοναδική ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθεί, έχω να τους πω ότι ο Ολυμπιακός το έχει κάνει αυτό 6 φορές στο παρελθόν. Το πήρε χωρίς να ηττηθεί. Αυτά τα χρόνια είναι το 1937, 1938, 1948, 1951, 1954 και το 1955. Ηθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαστε ψύχραιμοι, περιμένουμε τα παιχνίδια. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι σίγουρος ότι θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο».

Sdna.gr