Αθλητισμός

«Ραντεβού Ολυμπιακού – Τζένοα για τον Γκιουμούς»

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 08-05-2020 23:14 Επιμένουν οι Ιταλοί για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σινάν Γκιουμούς. Συνεχίζονται στην Ιταλία τα μεταγραφικά γύρω από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, η Tuttosport ασχολήθηκε με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον γερμανοαναθρεμμένο Τούρκο εξτρέμ της Τζένοα, Σινάν Γκιουμούς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες…


gumus

Χρόνος ανάγνωσης1’

Επιμένουν οι Ιταλοί για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σινάν Γκιουμούς.

Συνεχίζονται στην Ιταλία τα μεταγραφικά γύρω από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, η Tuttosport ασχολήθηκε με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον γερμανοαναθρεμμένο Τούρκο εξτρέμ της Τζένοα, Σινάν Γκιουμούς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του 26χρονου πλάγιου επιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και σαν κλασικός επιθετικός.

Μάλιστα, «βλέπουν» και ραντεβού με τη διοίκηση της Τζένοα στην οποία ανήκει, το οποίο δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, εντός της προσεχούς εβδομάδας, με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις των «ροσομπλού» για τον παίκτη τους. Σημειώνεται ότι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ο Γκιομούς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην πατρίδα του και την Αντάλιασπορ, μετρώντας 9 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ. Νωρίτερα, στη Τζένοα είχε μόλις 3 συμμετοχές σαν αλλαγή.

Από πλευράς Ολυμπιακού φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την περίπτωσή του, παρότι ο παίκτης όντως έχει προταθεί. Το μόνο δεδομένο στην παρούσα φάση είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» όντως πάνε για ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ και μάλιστα όχι με έναν, αλλά δύο παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ραντεβού Ολυμπιακού – Τζένοα για τον Γκιουμούς»

Sdna.gr