Αθλητισμός

Π.Ο.Υ. προς UEFA: «Λουκέτο» μέχρι το 2021!

Τι αναφέρει σε άρθρο της η ιταλική «Repubblica». Το θέμα των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και το πως θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, έχει απασχολήσει πολύ, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την UEFA να έχει αποφασίσει, ολοκλήρωση της σεζόν μέσα στα γήπεδα, χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Ωστόσο, η «Repubblica» σε άρθρο της στο οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της…

Τι αναφέρει σε άρθρο της η ιταλική «Repubblica».

Το θέμα των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και το πως θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, έχει απασχολήσει πολύ, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την UEFA να έχει αποφασίσει, ολοκλήρωση της σεζόν μέσα στα γήπεδα, χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Ωστόσο, η «Repubblica» σε άρθρο της στο οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Veja.abril.com.br», αναφέρει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, πρότεινε στην UEFA, την ακύρωση όλων των διοργανώσεων και τον εγχώριων πρωταθλημάτων μέχρι και τα τέλη του 2021!

Μπορεί αυτή να ήταν η πρόταση του Π.Ο.Υ., ωστόσο οι οικονομικές μια τέτοιας κίνησης θα ήταν τεράστιες για την UEFA, η οποία προχωράει με το δικό της σκεπτικό.

SDNA Instagram

Sdna.gr