Αθλητισμός

Πρόταση της Nova στους πέντε «άστεγους» της Superleague

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 25-08-2020 12:53 Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπάρχει επίσημη πρόταση από τη Nova στις πέντε ομάδες της Superleague που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη. Αχτίδα φωτός στο τηλεοπτικό τοπίο της Superleague. Μετά το τελεσίγραφο που είχαν δώσει το προηγούμενο διάστημα οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος,…


nova%20camera%20gipedo

Χρόνος ανάγνωσης1’

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπάρχει επίσημη πρόταση από τη Nova στις πέντε ομάδες της Superleague που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη.

Αχτίδα φωτός στο τηλεοπτικό τοπίο της Superleague. Μετά το τελεσίγραφο που είχαν δώσει το προηγούμενο διάστημα οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος, ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας (31/8) κι ως εκ τούτου θα μπλοκάρουν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, υπήρξε επίσημη κρούση από τη Nova. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός εξάλλου έχουν ήδη στραφεί στις δικές τους πλατφόρμες για τη μετάδοση των αγώνων τους.

Από την έκβαση των συζητήσεων που γίνεται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, θα κριθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου. 

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι η Nova δεν θέλει επουδενί να πάει πιο πίσω η πρεμιέρα της Superleague και είναι θέμα ημερών πλέον να υπάρξει κάποια κατάληξη σε αυτή την υπόθεση. 

Νούμερα πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σίγουρα μιλάμε για καθαρά επταψήφιο νούμερο και η διαπραγμάτευση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε οριακό σημείο. 
 

Πρόταση της Nova στους πέντε «άστεγους» της Superleague

Sdna.gr