Αθλητισμός

Πιτίνο: «Η αδυναμία μας συνεχίζεται, δεν παίρνουμε ριμπάουντ»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του μετά την ήττα με 88-79: «Δώστε τα εύσημα στην Μακάμπι, έπαιξε πολύ σκληρά και έβαλε δύσκολα σουτ. Παίξαμε σκληρά, αλλά η αδυναμία μας συνεχίζεται: δεν παίρνουμε ριμπάουντ. Δώσαμε πολλά σουτ. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι, παρά τα τρία σπουδαία δεκάλεπτα που είχαμε». Σε ερώτηση για το αν…


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στην αρχική τοποθέτηση του μετάτην ήττα με 88-79:

«Δώστε τα εύσημα στην Μακάμπι, έπαιξε πολύ σκληρά και έβαλε δύσκολα σουτ. Παίξαμε σκληρά, αλλά η αδυναμία μας συνεχίζεται: δεν παίρνουμε ριμπάουντ. Δώσαμε πολλά σουτ. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι, παρά τα τρία σπουδαία δεκάλεπτα που είχαμε».

Σε ερώτηση για το αν οΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠθέλει παίκτη στη θέση «5» είπε: «ΟΠαπαγιάννηςείχε 9 ριμπάουντ, τα καταφέρνει καλά στα τελευταία ματς. Είναι μια αδυναμία μας όλη τη χρονιά. Η μεγαλύτερη αδυναμία είναι στο 1vs1 στην άμυνα. Είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι σε επίπεδο ταλέντου. Πέρυσι κερδίσαμε λόγω πάθους και συγκέντρωσης. Φέτος παίζουμε σκληρά, αλλά δεν παίρνουμε ριμπάουντ. Όταν ο πόιντ γκαρντ έχει τα περισσότερα ριμπάουντ κατά μέσο όρο, είναι πρόβλημα. Στα πρώτα 24” παίζουμε καλή άμυνα».

Αναφορικά με τον κόσμο τηςΜακάμπιείπε: «Είναι από τους καλύτερους οπαδούς σε όλο το μπάσκετ. Έχω αντιμετωπίσει τοΚεντάκι, τοΚάνσας, τουςΜπλέιζερς. Οι οπαδοί τηςΜακάμπιδιαβάζουν κάθε σουτ, κάθε απόφαση των διαιτητών. Τους δίνω τα εύσημα».

Τέλος, σχετικά με τονΤάιλερ Ντόρσεϊσχολίασε: «Μιλήσαμε. Έχει καλό μέγεθος για γκαρντ. Ήταν κάτι θετικό αυτό. Θα δούμε. Το πιο σημαντικό για την Εθνική δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά το να συγκεντρώσεις όσους θέλουν να κερδίσουν για τη χώρα του. Ο Τάιλερ έχει ελληνικές ρίζες. Θα νιώσει αυτό το πάθος. Δεν είμαι Έλληνας, αλλά νιώθω αυτό το πάθος. Θα το νιώσει και οΤάιλερ, είμαι σίγουρος».

Gazzetta.gr