Αθλητισμός

Παπαγιάννης: «Ευχαριστώ τον κόουτς που με πιέζει να γίνομαι καλύτερος»!

Ο Έλληνας σέντερ του «τριφυλλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κόουτς μού λέει συνέχεια για την άμυνα και τις τάπες. Είχα δώσει μεγάλη έμφαση εκεί αλλά και στα ριμπάουντ και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας του αγώνα. Χαλαρώσαμε και βάλανε κάποια ελεύθερα σουτ. Ο Κόπονεν έμεινε ελεύθερος και πέτυχε κάποια σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα και…


Ο Έλληνας σέντερ του «τριφυλλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κόουτς μού λέει συνέχεια για την άμυνα και τις τάπες. Είχα δώσει μεγάλη έμφαση εκεί αλλά και στα ριμπάουντ και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας του αγώνα. Χαλαρώσαμε και βάλανε κάποια ελεύθερα σουτ. ΟΚόπονενέμεινε ελεύθερος και πέτυχε κάποια σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα και χτυπήσαμε τις αδυναμίες τους. Ήταν ομαδική δουλειά η εμφάνιση. 

Ευχαριστώ τον κόουτς που με πιέζει κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα θέλουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα σαν ομάδα μπορούμε να δείξουμε μεγαλύτερη βελτίωση. ΗΖαλγκίριςδεν αφήνει κανένα παιχνίδι να πάει χαμένο. Ανεξάρτητα το σκορ τα δίνει όλα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

Gazzetta.gr