Αθλητισμός

Παίκτης στοιχήματος προς γυναίκα τερματοφύλακα: Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι

Ξέφυγε από κάθε έλεγχο και λογική ένας Αμερικανός που πόνταρε στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών το 2019. Είναι γνωστό ότι ο τζόγος μπορεί να βγάλει τον τζογαδόρο εκτός εαυτού, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, τα οποία καλό είναι να μην ξεπερνάει κανείς, πρώτα για την αξιοπρέπεια του και μετά για όλα τα άλλα. Για έναν Αμερικανό…


Ξέφυγε από κάθε έλεγχο και λογική ένας ΑμεÏικανός που πόνταÏε στο Παγκόσμιο ΚÏπελλο γυναικών το 2019.

Είναι γνωστό ότι ο τζόγος μποÏεί να βγάλει τον τζογαδόÏο εκτός εαυτοÏ, αλλά υπάÏχουν και κάποια ÏŒÏια, τα οποία καλό είναι να μην ξεπεÏνάει κανείς, Ï€Ïώτα για την αξιοπÏέπεια του και μετά για όλα τα άλλα.

Για έναν ΑμεÏικανό που είχε ποντάÏει σε αγώνες του Μουντιάλ γυναικών το 2019, όμως, αυτά μάλλον δεν έχουν καμία σημασία.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Χέντβιγκ Λίνταλ, τεÏματοφÏλακας της εθνικής Σουηδίας που τεÏμάτισε στην 3η θέση, οι απειλές που δέχθηκε μέσω Instagram ήταν τέτοιες ώστε να φοβάται και να νιώθει απαίσια καθ’ όλη τη διάÏκεια της διοÏγάνωσης.

«Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αοÏτή ενώ κοιμάσαι. ΧÏησιμοποίησε αυτές τις φÏάσεις», είπε η Σουηδέζα στο STV Sports και συμπλήÏωσε: «ΥπήÏξε λεπτομεÏής αναφοÏά γι’ αυτό που ήθελε κάποιος να κάνει με εμένα και το σώμα μου. Το πώς θα με σκότωναν. Ήταν Ï€Î¿Î»Ï ÎºÎ±Î»Î¬ σχεδιασμένο».

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Newsbeast.gr