Αθλητισμός

Ο Σπανούλης τηρεί το “Μένουμε σπίτι” – “Ντου” από τα πιτσιρίκια του στον “αέρα” του Live News (video)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, «μένει σπίτι» με την οικογένεια του, ακολουθώντας τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τονίζει πως: «δεν βγαίνω καθόλου έξω – ό,τι χρειαστεί το κάνω από εδώ». Η χαριτωμένη στιγμή με το «ντου» από τα παιδιά του.Ο Βασίλης Σπανούλης τηρεί ευλαβικά το «Μένουμε Σπίτι» και περιγράφει την καθημερινότητά…


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, «μένει σπίτι» με την οικογένεια του, ακολουθώντας τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τονίζει πως: «δεν βγαίνω καθόλου έξω – ό,τι χρειαστεί το κάνω από εδώ». Η χαριτωμένη στιγμή με το «ντου» από τα παιδιά του.

Ο Βασίλης Σπανούλης τηρεί ευλαβικά το «Μένουμε Σπίτι» και περιγράφει την καθημερινότητά του στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας. Τα παιδιά παίζουν, διαβάζουν, βλέπουμε ταινίες μαζί. Η ώρα περνάει χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Έρχονται στιγμές έντασης, αλλά προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, ήρεμοι»,ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω βγει καθόλου έξω, είχα και τον τραυματισμό πριν την καραντίνα. Για τα ψώνια παίρνουμε τηλέφωνο και μας τα φέρνουν. Τηρούμαι ευλαβικά όσα μας λέει η κυβέρνηση.

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει κόσμος που μένει σε μικρότερους χώρους. Καταλαβαίνω την ανάγκη των Ελλήνων.

Είναι όμως πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε και να αντέξουμε.», συμπλήρωσε ο Βασίλης Σπανούλης, με κάποια από τα παιδιά του να κάνουν… ντου στο τηλεοπτικό πλάνο και να μας χαρίζουν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή..

Newsit.gr