Αθλητισμός

Ο Κάριους κατήγγειλε την Μπεσίκτας στη FIFA και… βλέπει Λίβερπουλ!

FIFA κατά της Μπεσίκτας για μεγάλες οφειλές προς το πρόσωπό του και αίτημα άμεσου τερματισμού της μετεγγραφής του στην τουρκική ομάδα, κατέθεσε ο Λόρις Κάριους.Η είδηση έγινε γνωστή από το σχόλιο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ερντάλ Τουρουνογκουλάρι, μέλος της διοίκησης της Μπεσίκτας. «Ο Κάριους πήγε στη FIFA για αθετήσεις στην…


FIFA κατά της Μπεσίκτας για μεγάλες οφειλές προς το πρόσωπό του και αίτημα άμεσου τερματισμού της μετεγγραφής του στην τουρκική ομάδα, κατέθεσε ο Λόρις Κάριους.

Η είδηση έγινε γνωστή από το σχόλιο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ερντάλ Τουρουνογκουλάρι, μέλος της διοίκησης της Μπεσίκτας.

«Ο Κάριους πήγε στη FIFA για αθετήσεις στην πληρωμή του μισθού του και ζητάει να μείνει ελεύθερος» έγραψε ο Τούρκος παράγοντας και πρόσθεσε πως «…θέλει να τον πληρώσουμε για τους μήνες που δεν έχει παίξει, αλλά το κλαμπ, δεν θέλει να προχωρήσει σε μία τέτοια… ανεπιθύμητη πληρωμή».

Ο Κάριους αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λίβερπουλ την τελευταία διετία στη Μπεσίκτας. Εάν λυθεί το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, θα πρέπει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ ως το τέλος της σεζόν.

Φυσικά, η προοπτική της επιστροφής του Κάριους (σ.σ. κανείς στη Λίβερπουλ δεν ξεχνά τις… γκάφες του) δεν δείχνει να… συγκινεί ιδιαίτερα την ομάδα του Κλοπ, που έχει βρει την ηρεμία της κάτω από τα γκολπόστ με τους Αλισον Μπέκερ και Αντριάν.

Newsit.gr