Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μήνυση και αγωγή στους διαιτητές και επανάληψη του αγώνα

Η κατάσταση ξέφυγε. Εφτασε στο απροχώρητο. Και πλέον απαιτούνται δραστικά μέτρα. Από όλους. Και κυρίως, από τη δικαιοσύνη. Η οποία θα κληθεί να επιληφθεί όσων είδαμε το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά και όσων έχουν προηγηθεί αυτών. Και να αποφασίσει για το μέλλον όσων εμπλέκονται. Αλλά και για το μέλλον του αγώνα.Η αγανάκτηση για το γεγονός…


Η κατάσταση ξέφυγε. Εφτασε στο απροχώρητο. Και πλέον απαιτούνται δραστικά μέτρα. Από όλους. Και κυρίως, από τη δικαιοσύνη. Η οποία θα κληθεί να επιληφθεί όσων είδαμε το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά και όσων έχουν προηγηθεί αυτών. Και να αποφασίσει για το μέλλον όσων εμπλέκονται. Αλλά και για το μέλλον του αγώνα.

Η αγανάκτηση για το γεγονός ότι οι διαιτητές Φωτιάς και Ευαγγέλου, επέλεξαν ετσιθελικά να μην μετρήσουν ένα καθαρό γκολ και να μην υποδείξουν (τουλάχιστον) ένα κραυγαλέο πέναλτι, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Και πλέον ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι ο μόνος που μπορεί και θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός.

Μετά τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αναφορικά με τον ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να αναλάβει δράση, καθώς η αγανάκτηση στους κύκλους του συλλόγου έχει ξεχειλίσει.

Και για αυτόν τον λόγο τη Δευτέρα θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές, τόσο στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Βόλο, όσο και σε όλη την «εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από τα αρμόδια όργανα την επανάληψη του αγώνα, «λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματός του».

Τέλος, αυτό που ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ότι «εάν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων. που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα   συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή τη φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Και πλέον όλοι όσοι παραποιούν την πραγματικότητα, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Στους φυσικούς τους δικαστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Www.in.gr