Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Γκιγιέρμε μετά τον τραυματισμό

Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει δυνατότερος. Το σκληρό και αντιαθλητικό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο του…


Ο αμυντικός μέσος τουΟλυμπιακοÏΓκιγιέÏμε ανέβασε στον λογαÏιασμό του στο Instagram την Ï€Ïώτη του φωτογÏαφία μετά τον Ï„Ïαυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΑστέÏα ΤÏίπολης, τονίζοντας ότι θα επιστÏέψει δυνατότεÏος.

Το σκληÏÏŒ και αντιαθλητικό τάκλιν του ΤÏιαντάφυλλου Πασαλίδη είχε ως συνέπεια τον Ï„Ïαυματισμό του Î’Ïαζιλιάνου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα Ï€Ïιν αÏχίσει το δεÏτεÏο ημίχÏονο του αγώνα, οΓκιγιέÏμεβγήκε υποβασταζόμενος από τον ΜπÏοÏνο με νάÏθηκα στο πόδι.

Ο ΓκιγιέÏμε, ο οποίος αναμένεται να μείνει ένα μήνα εκτός δÏάσης, ανέβασε στον λογαÏιασμό του στο Instagram την Ï€Ïώτη φωτογÏαφία μετά τον Ï„Ïαυματισμό, με Ï€Ïοστατευτικό στο δεξί πόδι και πατεÏίτσα, στην οποία έγÏαψε:

«Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν τίποτα σοβαÏÏŒ. Θα επιστÏέψω σÏντομα και πιο δυνατός. Εκτιμώ Ï€Î¿Î»Ï Ï„Î·Î½ ανησυχία όλων σας και τα μηνÏματα που στείλατε».

Δείτε την ανάÏτηση:

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Newsbeast.gr