Αθλητισμός

Ξεπέρασε την οξεία οσφυαλγία ο Καραπαπάς!

Ο Κώστας Καραπαπάς φαίνεται ότι ξεπέρασε την οξεία οσφυαλγία που τον ταλαιπωρούσε και παρακολούθησε με μεγάλη ένταση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Νέα Σμύρνη. Όρθιος και γερός στα πόδια του εμφανίστηκε ξανά ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ξεπέρασε την οξεία οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οδήγησε σε δύο αναβολές τη δίκη για…

Ο Κώστας Καραπαπάς φαίνεται ότι ξεπέρασε την οξεία οσφυαλγία που τον ταλαιπωρούσε και παρακολούθησε με μεγάλη ένταση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Νέα Σμύρνη.

Όρθιος και γερός στα πόδια του εμφανίστηκε ξανά ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ξεπέρασε την οξεία οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οδήγησε σε δύο αναβολές τη δίκη για την πειθαρχική δίωξη που του έχει ασκηθεί, για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Ξάνθη.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έζησε με μεγάλη ένταση την αναμέτρηση πλάι στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη.

Ωστόσο, όπως έδειξε ο φωτογραφικός φακός ο Κώστας Καραπαπάς έμεινε άφωνος στο γκολ της ισοφάρισης, σε μία απροσδόκητη εξέλιξη που πάγωσε τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πηγή