Αθλητισμός

Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής στο Παγγαίο Όρος

Πένθος σε Καβάλα και Κομοτηνή για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονου ποδοσφαιριστή που είχε πάει να αθληθεί. Ο Μάνος Καζαντζόγλου, με καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας, ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κομοτηνή ως φοιτητής των ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν φέτος στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ενώ ήταν προπονητής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ο 26χρονος βρέθηκε χωρίς τις…


Πένθος σεΚαβάλακαι Κομοτηνή για τοναιφνίδιο θάνατο26χÏονου ποδοσφαιÏιστή που είχε πάει να αθληθεί.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου, με καταγωγή από τη Îικήσιανη Καβάλας, ζοÏσε τα τελευταία δÏο χÏόνια στηνΚομοτηνήως φοιτητής τωνΤΕΦΑΑκαι αγωνιζόταν φέτος στην Αναγέννηση Ποντίων ΘÏυλοÏίου, ενώ ήταν Ï€Ïοπονητής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ο 26χÏονος βÏέθηκε χωÏίς τις αισθήσεις του κοντά στη ΙεÏά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, όπου φέÏεται να πήγαινε συχνά για να αθληθεί, και εξέπνευσε Ï€Ïιν φτάσει στο νοσοκομείο Καβάλας.

Για το Ï„Ïαγικό γεγονός ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετÏιμμένοι από τον άδικο χαμό του Ï€Ïοπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βÏισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου Ï€Ïος την ΙεÏά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θεÏμά μας συλλυπητήÏια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφÏÏ Ï„Î¿ χώμα που τον σκεπάζει.

ΠÏόκειται για έναν αξιόλογο, συνεÏγάσιμο, μεταδοτικό και Ï€Ïοπάντων αγαπητό άνθÏωπο που Ï€ÏοπονοÏσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την Ï€Ïοσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελοÏσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κÏÏιο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παÏάλληλα δημιουÏγώντας έναν ισχυÏÏŒ χαÏακτήÏα.

Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Îικήσιανη και το ΠαλαιοχώÏι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σποÏδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιÏική του εμπειÏία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, Πάοκ Κομοτηνής και Πόντο ΘÏυλοÏίου, διανÏοντας την Ï€Ïοπονητική του καÏιέÏα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμεÏα».

* Η φωτογÏαφία είναι από το Facebook.

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Newsbeast.gr