Αθλητισμός

Μπουχαλάκης: «Ίσως μας ταρακουνήσει το σημερινό ματς»

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 23-11-2019 22:27 Ανανεώθηκε: 23-11-2019 22:36 ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αφού εξέφρασε την απογοήτευση του για το σημερινό αποτέλεσμα, τόνισε ότι ίσως… ταρακουνηθούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: Για το πως ήρθε το 1-1: «Δεν το περιμέναμε και μετά…


2764861

Χρόνος ανάγνωσης1’


Ανανεώθηκε: 23-11-2019 22:36

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αφού εξέφρασε την απογοήτευση του για το σημερινό αποτέλεσμα, τόνισε ότι ίσως… ταρακουνηθούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως ήρθε το 1-1:«Δεν το περιμέναμε και μετά το 1-0 ήμασταν νωχελική . Έπρεπε να καθαρισουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι».

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς:«Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του στη δύσκολη στιγμή. Η ευθύνη βαραίνει καθαρά τους παίκτες και δεν φταίει ο προπονητής».

Για τον Βαλμπουενά:«Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το καλό είναι πως είναι υγιής και ότι μπορεί να μας βοηθήσει»

Για το πως θα λειτουργήσει το ματς αυτό«Δεν το περιμέναμε αλλά ίσως μας βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε για την ομάδα πάνω απ΄όλα. Έχουμε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και τους παίκτες για να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω το ματς. Ισως μας ταρακουνήσει λίγο η σημερινή ισοπαλία, για να δώσουμε περισσότερα. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει»

Για τη συνέχεια:«Το παιχνίδι της Τρίτης και το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικά. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπουχαλάκης: «Ίσως μας ταρακουνήσει το σημερινό ματς»

Πηγή