Αθλητισμός

Μπακογιάννης: “Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις για τον Βοτανικό”

Κατά τη διάρκεια του Olympia Forum ο Κώστας Μπακογιάννης κλήθηκε να μιλήσει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπου το Sport24.gr είχε κάνει αυτοψία και σας είχε παρουσιάσει την περιοχή που προβλέπεται να γίνουν οι εγκαταστάσεις των πρασίνων. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να κάνει ανακοινώσεις. Μάλιστα, επανέλαβε την…

Κατά τη διάρκεια του Olympia Forum ο Κώστας Μπακογιάννης κλήθηκε να μιλήσει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπου το Sport24.gr είχε κάνει αυτοψία και σας είχε παρουσιάσει την περιοχή που προβλέπεται να γίνουν οι εγκαταστάσεις των πρασίνων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να κάνει ανακοινώσεις. Μάλιστα, επανέλαβε την θέση του πως όταν θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις όλα θα είναι έτοιμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημείο που βρίσκεται το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού:“Κοιτάξτε ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις. Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι. Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης”.

Για το εάν μπορεί να δώσετε ένα χρονοδιάγραμμα:“Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Οι ανακοινώσεις μας θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία και όχι στην επικοινωνία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο προφανώς είναι σύνθετο και προφανώς είναι και πολύπλοκο. Ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτοψία στο Βοτανικό: Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Sport24.gr