Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλον σύλλογο, είμαι αφοσιωμένος μόνο στο project του Ολυμπιακού»!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το νέο και φερόμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς – που με τα όσα είπε επιβεβαίωσε ότι είχαμε αναφέρει για το δέσιμο και την προσήλωσή του στον Ολυμπιακό – είπε στο κανάλι 11 για: Την Σπόρτινγκ: Δεν υπάρχουν επαφές ή συζητήσεις με κανέναν τρόπο ή συζητήσεις με άλλον…


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το νέο και φερόμενο ενδιαφέρον τηςΣπόρτινγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς –που με τα όσα είπε επιβεβαίωσε ότι είχαμε αναφέρει για το δέσιμο και την προσήλωσή του στον Ολυμπιακό– είπε στο κανάλι 11 για:

Την Σπόρτινγκ:Δεν υπάρχουν επαφές ή συζητήσεις με κανέναν τρόπο ή συζητήσεις με άλλον σύλλογο. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και το project του και τίποτε άλλο για μένα.

Τον Ολυμπιακό:Είμαι και νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται να σκεφτώ ή να αξιολογήσω κάτι άλλο πριν τελειώσει η χρονιά και είναι να μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Η αφοσίωση και η συγκέντρωσή μου είναι στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μένα ή άλλος τρόπος. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να διατηρήσω αυτό που με κάνει χαρούμενος και αυτήν την περίοδο είμαι χαρούμενος. Έχουμε μία πολύ καλή υποδομή και μία ομάδα και ένα επιτελείο που δουλεύει αδιάκοπα, πολύ καλά και με στηρίζει απόλυτα. Από τον Μάιο και μετά θα δούμε τις επόμενες συζητήσεις. Ίσως και λίγο νωρίτερα αλλά μέχρι τότε σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό.

Gazzetta.gr