Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Όταν ο Ιταλός τεχνικός απασχολούσε τον Άρη

Pagenews Team 09.12.2019 | 23:03 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 2 ‘ Μάσιμο Καρέρα: Οι «κίτρινοι» είχαν μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, και χτύπησαν την πόρτα του 55χρονου τεχνικού.Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός προπονητής είναι από το μεσημέρι της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2019 ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Όμως η Ένωση δεν ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που…


Pagenews Team ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 2 ‘

Μάσιμο Καρέρα: Όταν ο Ιταλός τεχνικός απασχολούσε τον Άρη

Μάσιμο Καρέρα: Οι «κίτρινοι» είχαν μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, και χτύπησαν την πόρτα του 55χρονου τεχνικού.

Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός προπονητής είναι από το μεσημέρι της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2019 ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Όμως η Ένωση δεν ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που χτύπησε την πόρτα του 55χρονου κόουτς. Πριν από λίγους μήνες ο Μάσιμο Καρέρα είχε απασχολήσει τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» είχαν μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, έπειτα από το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά τις άκαρπες συζητήσεις με τον Γκούτι, προχώρησαν σε διερευνητική κρούση (μέσω τρίτου προσώπου) προς τον Ιταλό. Τότε ο Μάσιμο Καρέρα παρέπεμψε το πρόσωπο που ρώτησε για λογαριασμό του Άρη στον δικηγόρο του Πίνα Ντανιέλε και όχι στον ατζέντη του Καρέρα Ντ΄Αμίκο.

Ο Καρέρα έδειξε πρόθυμος σε πρώτο χρόνο να συζητήσει την προοπτική της μετακόμισής στην Ελλάδα για τον Άρη ωστόσο τα χρήματα που ζήτησε μέχρι το τέλος της χρονιάς πλησίαζαν τα 500 χιλιάρικα. Χρήματα που δεν μπορούσε να διαθέσει ο Άρης με αποτέλεσμα το οικονομικό να παίξει καθοριστικό ρόλο προκειμένου οι «κίτρινοι» να μην συνεχίσουν τις επαφές και να καταλήξουν στον Μίκαελ Ένινγκ.

Massimo Carrera2

Διαβάστε Eπίσης

  • Άρης: Αφήνει Μπρούνο και πάει για Ντουρμισάι

  • Μάσιμο Καρέρα: Επίσημα προπονητής της ΑΕΚ [pics&vid]

  • Μάσιμο Καρέρα: «Θέλει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ» λέει ο μάνατζερ του

Η Ελλάδα των αθέατων ηρώων. Παραγωγή pagenews.gr

Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που με τη δράση τους και τα πράγματα που κάνουν καθημερινά δημιουργούν ιστορίες και επιτυγχάνουν κατορθώματα που δεν λαμβάνουν προβολής, αλλά βοηθούν στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας ενός γραφείου, μιας γειτονιάς, ενός χωριού. Ακόμη και μιας μεγαλούπολης. Αυτούς τους ανθρώπους αναδεικνύει το pagenews.gr, προβάλλοντας τις ιστορίες τους.

Pagenews.gr