Αθλητισμός

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν πρόκειται να παίξω χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού»

O Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες του NBA κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού! Μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Μπακς ο Λεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεξαχθούν αγώνες στο ΝΒΑ χωρίς κόσμο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Η απάντησή του; «Αυτό είναι αδύνατο! Εγώ δεν πρόκειται να…


O Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες τουNBA κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού!

Μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Μπακς οΛεμπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεξαχθούν αγώνες στο ΝΒΑ χωρίς κόσμο λόγω της έξαρσης τουκορωνοϊού.

Η απάντησή του; «Αυτό είναι αδύνατο! Εγώ δεν πρόκειται να παίξω. Αν εμφανιστώ στο γήπεδο και δεν υπάρχει κόσμος, γιατί να αγωνιστώ. Εγώ παίζω για τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου», τόνισε.

Όσο για την… αποστολή του με τους Λέικερς, είπε: «Επέστρεψα για να οδηγήσω αυτή την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι όταν οι Λέικερς δεν κερδίζουν. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα».

LeBron James is not a fan of the idea of potentially playing in a game without fans

“That’s who I play for.” pic.twitter.com/RjarGoT1Lr

— NBA Central (@TheNBACentral) March 7, 2020

LeBron James is not a fan of the idea of potentially playing in a game without fans

“That’s who I play for.”pic.twitter.com/RjarGoT1Lr

— NBA C

Protothema.gr