Αθλητισμός

Λάρισα-Καλαμάτα: Προπηλάκισαν τον Αλέξη Κούγια στις κερκίδες (βίντεο)

Η Λάρισα αποκλείστηκε από την Καλαμάτα στο Κύπελλο Ελλάδας και ο Αλέξης Κούγιας προπηλακίστηκε στο γήπεδο AEL FC Arena – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες Στο “στόχαστρο” ανεγκέφαλων οπαδών στο γήπεδο της Λάρισας, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του θεσσαλικού κάμπου από την Καλαμάτα για το Κύπελλο…


Η Λάρισα αποκλείστηκε από την Καλαμάτα στο Κύπελλο Ελλάδας και ο Αλέξης Κούγιας προπηλακίστηκε στο γήπεδο AEL FC Arena – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες

Στο “στόχαστρο” ανεγκέφαλων οπαδών στο γήπεδο της Λάρισας, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛΑλέξης Κούγιαςμετά τον αποκλεισμό της ομάδας του θεσσαλικού κάμπου από την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη με 1-0 στο συγκεκριμένο ματς, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση της ομάδας η οποία είχε ηττηθεί με 3-0 στον πρώτο αγώνα.

Όπως προκύπτει και από το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το sdna.gr υπήρξε ένταση στις κερκίδες και οι οπαδοί της ΑΕΛ εξαπέλυσαν επίθεση στον γνωστό ποινικολόγο. Το βίντεο δείχνει τον “ισχυρό άνδρα” της θεσσαλικής ΠΑΕ να σπρώχνεται και να πέφτει πάνω στα καθίσματα της εξέδρας.

Δείτε το βίντεο

Προπηλάκισαν τον Κούγια στο ΑΕΛ- Καλαμάτα!

4973096

Πηγή