Αθλητισμός

Κωστένογλου: «Χάσαμε την ισορροπία μας μετά το γκολ»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να δείχνει αδύναμη να απειλήσει επιθετικά. «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Είχαμε πει ότι θέλουμε…


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να δείχνει αδύναμη να απειλήσει επιθετικά.

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Είχαμε πει ότι θέλουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο γιατί είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση να τους πιέσουμε πολύ ψηλά γιατί είναι επικίνδυνο. Ελέγξαμε το ματς αλλά το κομβικό γεγονός ήταν ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ.

 Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να βρούμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε στο πρώτο. Όταν δεχτήκαμε το γκολ χάσαμε την ισορροπία μας με αποτέλεσμα να χαθούν οι γραμμές και να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα, μένοντας μακριά από την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Αν μη τι άλλο νομίζω πως το σημερινό παιχνίδι δεν έπρεπε να το είχαμε χάσει. Δεν έγινε όμως αυτό αφού το γκολ που δεχτήκαμε μας κόστισε την ήττα», ήταν τα λόγια του Κωστένογλου.
 

Πηγή