Αθλητισμός

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο θρύλος του ποδοσφαίρου Κένι Νταγκλίς

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη κατά την παραμονή του σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ, ο σερ Κένι Νταγκλίς, θρύλος του ποδοσφαίρου, ωστόσο παραμένει προς το παρόν ασυμπτωματικός και παρακολουθείται από γιατρούς. Όπως γνωστοποιήθηκε από την οικογένειά του, μέσω της ιστοσελίδας της Λίβερπουλ, ο θρυλικός πρώην παίκτης και προπονητής των «reds» «…διεκομίσθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη 8 Απριλίου…

Θετικός στονκορωνοϊόδιεγνώσθη κατά την παραμονή του σενοσοκομείοτουΛίβερπουλ, ο σερΚένι Νταγκλίς, θρύλος του ποδοσφαίρου, ωστόσο παραμένει προς το παρόνασυμπτωματικόςκαι παρακολουθείται απόγιατρούς.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την οικογένειά του, μέσω της ιστοσελίδας τηςΛίβερπουλ, ο θρυλικός πρώην παίκτης και προπονητής των «reds» «…διεκομίσθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη 8 Απριλίου γιαθεραπείασε μίαμόλυνσηπου απαιτούσε τηνχορήγησηαντιβιοτικών.

Για να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υπεβλήθη προληπτικά σε τεστ για τονCovid19, παρότι δεν είχε εμφανίσει νωρίτερα συμπτώματα της ασθένειας. Παραδόξως, το αποτέλεσμα του τεστ ήτανθετικό, αν και παραμένειασυμπτωματικός.

Πριν από την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο σερ Κένι είχε επιλέξειεθελοντικάνααπομονωθείγια περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο μαζί με την οικογένεια του».

Και συμπληρώνει στην επιστολή της η οικογένεια Νταγκλίς:

«Θα ζητούσε από όλους να ακολουθήσουν τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές στις επόμενες ημέρες και εβδομάδας. Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελε να εκφράσει τιςευχαριστίες του στο υπέροχο προσωπικό του αγγλικού δημόσιου συστήματος υγείας, η αφοσίωση, η γενναιότητα και οι θυσίες του οποίου θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής του έθνους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Θα ήθελε μάλιστα να ζητήσει να τους δοθεί ο απαιτούμενος χώρος ώστε να κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο σε μία πολύ προκλητική περίοδο για αυτούς και επίσης να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των οικογενειακών τους στιγμών. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του άμεσα. Θαεπανέλθουμε με περισσότερα νέα, όταν και όπως απαιτείται».


Video:Κορωνοϊός: Η εξάπλωση του Covid 19 στην Ελλάδα με αριθμούς (10 Απριλίου)

Www.cnn.gr