Αθλητισμός

Κορωνοϊός: Σε σύγχυση ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν έχει κατασταλάξει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή όχι καθώς με την επιδημία του κορωνοϊού η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη με τα συμβόλαια και τα δικαιώματα Η αναστολή της ποδοσφαιρικής σεζόν λόγω του κορωνοϊού και το ζήτημα με τα συμβόλαια που μένουν στον αέρα αν υπάρξει παράταση μετά τις…


Ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν έχει κατασταλάξει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή όχι καθώς με την επιδημία του κορωνοϊού η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη με τα συμβόλαια και τα δικαιώματα

Η αναστολή της ποδοσφαιρικής σεζόν λόγω του κορωνοϊού και το ζήτημα με τα συμβόλαια που μένουν στον αέρα αν υπάρξει παράταση μετά τις 30 Ιουνίου προκαλεί ζήτημα για τους παίκτες που λογίζονται κοντά στην απόσυρση.

Σε αυτό το γκρουπ παικτών δεδομένα ανήκει και οΖλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να μην ανανεώσει με την Μίλαν στο τέλος της περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κατασταλάξει κιόλας αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Ήταν σωστό που σταματήσαμε, προέχει υγεία. Θα δείξει, όμως, ακόμη δεν ξέρω τι θέλω, κάθε μέρα προκύπτει και κάτι καινούριο. Κανείς δεν προέβλεψε τονκορωνοϊό, πρέπει απλά να συνεχίσουμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή, χωρίς να ανησυχούμε τόσο. Έχω μια οικογένεια να φροντίσω, εκείνοι αισθάνονται καλά, οπότε αισθάνομαι κι εγώ», δήλωσε μεταξύ άλλων με… αντιζλατανικό στυλ ο Σουηδός σταρ σε εφημερίδα της πατρίδας του, όπου βρίσκεται σε καραντίνα.

Πηγή: www.gazetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Καρδίτσα: Επέστρεψαν από το εξωτερικό, έσπασαν την καραντίνα και συνελήφθησαν

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε για το 2021 η διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα

Wall Street: Τη χειρότερη έναρξη τριμήνου στην ιστορία του έκανε ο Dow Jones

Protothema.gr