Αθλητισμός

Καταστροφή! Οι παίκτες που χάνει ο Άρης το καλοκαίρι αν ισχύσει η τιμωρία

Θηλιά στο λαιμό του Άρη θα μπει εάν η απόφαση της FIFA υλοποιηθεί. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τους «κιτρινόμαυρους» με απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.  Μια απόφαση που φέρνει το σύλλογο σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τον Ιούνιο λήγουν 14 συμβόλαια και η κίνηση αυτή αφορά…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Θηλιά στο λαιμό του Άρη θα μπει εάν η απόφαση της FIFA υλοποιηθεί. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τους «κιτρινόμαυρους» με απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. 

Μια απόφαση που φέρνει το σύλλογο σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τον Ιούνιο λήγουν 14 συμβόλαια και η κίνηση αυτή αφορά τόσο τις ανανεώσεις  συμβολαίων (αν και στον Αρη ελπίζουν να μη  αφορά αυτές αν οι ανανεώσεις γίνουν πριν τη λήξη του συμβολαιου) όσο και τα νέα αποκτήματα. 

Σε ένα μήνα ληγουν τα συμβολαια παικτων που αποτέλεσαν κλειδιά για την πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Εκτός από τον Φραν Βέλεθ που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ειναι οι Χουλιάν Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Μιχάι Κόρχουτ, Απόστολος Τσιλιγγίρης 

Σημαντικές απώλειες θα υπαρξουν τόσο στη μεσαία γραμμή, καθώς τα συμβόλαια των Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Μπα, Τόνσο λήγουν, όσο και στην επίθεση, Ντανιέλ Λάρσον, Νικολάς Ντιγκινί, Διαμαντόπουλος, Ντουρμισάι και Μπράουν Ιντέγε θα πουν «αντίο». Αν δεν επιτραπούν οι ανανεώσεις, επαναλαμβάνουμε.

Στο δυναμικό του συλλόγου θα παραμείνουν οι Φαμπιάν Έμαν, Γιώργος Δεληζήσης, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Ντουάρτε, Πέτρος Μπακουτσής, Ντανιέλ Μαντσίνι, Γιάννης Φετφατζίδης καθώς και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος έφερε αναταραχές στο κλαμπ με τις δηλώσεις του.  

Μάλιστα για τους Φετφατζίδη, Ροζ υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και η αποδυνάμωση της ομάδας, θα είναι κίνητρο να πιέσουν για την παραχώρησή τους.

Η απόφαση της FIFA ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας λένε στον Άρη. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος, έχουν ήδη ζητήσει το σκεπτικό της κίνησης αυτής και σκέφτονται να προσφύγουν στο CAS. 

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Metrosport.gr