Αθλητισμός

Καταρχήν συμφωνία Ένινγκ με Άρη για νέο συμβόλαιο

Σε συνάντηση τριών και πλέoν ωρών ο Μίχαελ Ένινγκ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους Άγγελο Χαριστέα και Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους, μιλώντας παράλληλα και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μετά από συζήτηση τριών ωρών οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Μίχαελ Ένινγκ για…

Σε συνάντηση τριών και πλέoν ωρών ο Μίχαελ Ένινγκ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους Άγγελο Χαριστέα και Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους, μιλώντας παράλληλα και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μετά από συζήτηση τριών ωρών οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Μίχαελ Ένινγκ για επέκταση της συνεργασίας τους. 

Οι δύο πλευρές κατά την διάρκεια της σημερινής συζήτησης τους, επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καταλυτική για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τον Γερμανό τεχνικό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης. 

Επιπλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το «ΟΚ» σε Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα προκειμένου να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αρχίζοντας πρώτα με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Από τον Άρη ξεκαθαρίζουν πως θα προχωρήσουν σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν, αλλά μόνο υπό τους όρους των «κιτρινόμαυρων». 

Ταυτόχρονο ως στόχος για την επόμενη χρονιά τέθηκε η είσοδος στους ομίλους του Europa League, ενώ όλοι στάθηκαν στις επόμενες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τα play off και το Κύπελλο. 
 

Sdna.gr