Αθλητισμός

Και οι αντίπαλοι παραδέχονται τον Ελ Αραμπί

Η κίνηση του Άκη Μάντζιου στο παιχνίδι με τη Λαμία που δείχνει πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον αντιπάλων του. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας από αυτούς είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο άνθρωπος που δίνει την αίσθηση πως αρκεί ένα…

Η κίνηση του Άκη Μάντζιου στο παιχνίδι με τη Λαμία που δείχνει πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον αντιπάλων του.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας από αυτούς είναι οΓιουσέφ Ελ Αραμπί, ο άνθρωπος που δίνει την αίσθηση πως αρκεί ένα άγγιγμα της μπάλας προκειμένου να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Μαροκινός επιθετικός στη Λαμία έκανε χατ τρικ, όταν μερικές ημέρες πριν στην Αραβία είχαμε σωρεία δημοσιευμάτων πως θα συμφωνήσει με τηνΑλ Ιτιχάντ.

Όχι μόνο δεν πήγε στην Τζέντα όπως έγραφαν οι Άραβες, αλλάέπαιξε στο ματς με τη Λαμία και έκανε χατ τρικ.Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου και λογικά γίνεται μεγαλύτερος ντόρος όταν ο επιθετικός σκοράρει. Ο Ελ Αραμπί, όμως, έχει κάνει κι άλλες δουλειές στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Έχει κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Έχει γυρίσει στην άμυνα να μαρκάρει, στο κέντρο να πάρει μπάλα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και σε γενικές γραμμές έχει κάνει ένα γεμάτο ματς στη Φθιώτιδα. Ο 32χρονος επιθετικός συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν περιμένει σαν… κολόνα τη μπάλα στα πόδια ή στο κεφάλι για να σκοράρει.

Στο πρώτο γκολ που σημειώνει αλλάζει με τον Σεμέδο που είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και στη συνέχεια κάνει κάθετη κίνηση στην περιοχή για να υποδεχτεί τη μπαλιά τουΒαλμπουενά. Στο 0-2 παρακολουθεί από κοντά τη φάση πουΜπενζιάκαιΜασούραςπιέζουν τον Βάντερσον και εκμεταλλεύεται το λάθος του αντιπάλου. Στο 0-4 πάλι βρίσκεται κοντά στη φάση και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση στο σουτ του Μασούρα.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που προκύπτει από τον αγώνα της Λαμίας είναι η ικανοποίηση που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του κάθε φορά που σκοράρει.Είτε είναι το πρώτο είτε το τρίτο του γκολ ο Ελ Αραμπί το χαίρεται με τον ίδιο τρόπο.Απολαμβάνει την κάθε του στιγμή και είναι από τους παίκτες κόσμημα στο πρωτάθλημα.

Το άλλο σημαντικό που μένει από το ματς της Λαμίας είναι η αναγνώριση τουΆκη Μάντζιου. Τη στιγμή της αλλαγής του περνάει από τον πάγκο της Λαμίας καιο προπονητής της του δίνει το χέρι.Ο Μάντζιος είναι άνθρωπος με ήθος και σπουδαία διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε εκείνο το σημείο παραδέχεται και υποκλίνεται στον επιθετικό που σκόραρε τρεις φορές κατά της ομάδας.

Fosonline.gr