Αθλητισμός

Ιταλία: Σάλος με 28χρονο που πέθανε από πνευμονική εμβολή, ενώ είχε βγει από το νοσοκομείο

Μία ιστορία η οποία έρχεται από την Ιταλία και προκαλεί αρκετά ερωτήματα, αναφορικά με την πορεία της υγείας ενός 28χρονου Αλβανού που ζούσε στην επαρχία Τρεντίνο της Ιταλίας. Οπως έγινε γνωστό ο Λουτσιάν Ελέζι, πέθανε χθες το πρωί στο σπίτι του λόγω πνευμονικής εμβολής. Ο άντρας είχε πληγεί από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου και πέθανε ενώ…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Μία ιστορία η οποία έρχεται από την Ιταλία και προκαλεί αρκετά ερωτήματα, αναφορικά με την πορεία της υγείας ενός 28χρονου Αλβανού που ζούσε στην επαρχία Τρεντίνο τηςΙταλίας.

Οπως έγινε γνωστό ο Λουτσιάν Ελέζι, πέθανε χθες το πρωί στο σπίτι του λόγω πνευμονικής εμβολής. Ο άντρας είχε πληγεί από τονκορωνοϊόστις αρχές Μαρτίου και πέθανε ενώ περίμενε το δεύτερο τεστ για να φανεί αν έχει περάσει πλήρως το πρόβλημα υγείας του. 

Ο 28χρονος εργαζόταν στον τομέα του τουρισμού για μια εταιρεία από το Canazei και αφού ήταν θετικός για το covid-19 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Rovereto, όπου είχε υποβληθεί σε θεραπεία και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του βελτιώθηκε σημαντικά, τόσο πολύ ώστε στις 22 Μαρτίου οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να μείνει άλλο στο νοσοκομείο. 

Χθες (31/3) το πρωί ήταν κανονισμένο το δεύτερο τεστ για να φανεί η πορεία της υγείας του από τον  κορωνοϊό και αν έχει αποβάλει τελείως τον ιό. 

Οι αρχές αναμένεται να κινηθούν ώστε  να διαλευκάνουν την συγκεκριμένη υπόθεση η οποία έχει φέρει ανησυχία στην ιατρική κοινότητα.

lucjan-elezi.jpg

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Metrosport.gr