Αθλητισμός

Θριάμβευσε κι έγινε… Μίδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο της καριέρας του, επικρατώντας με 2-1 του Ντόμινικ Τιμ στον συγκλονιστικό τελικό του ATP Finals. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού τένις και της μέχρι τώρα πορείας του 21χρονου, ο οποίος θα εξαργυρώσει τον θρίαμβό του με ένα τεράστιο ποσό. Συγκεκριμένα, η κατάκτηση του τροπαίου…


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο της καριέρας του, επικρατώντας με 2-1 του Ντόμινικ Τιμ στον συγκλονιστικό τελικό του ATP Finals.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού τένις και της μέχρι τώρα πορείας του 21χρονου, ο οποίος θα εξαργυρώσει τον θρίαμβό του με ένα τεράστιο ποσό.

Συγκεκριμένα, η κατάκτηση του τροπαίου θα κάνει τον Τσιτσιπά πλουσιότερο κατά 2.656.000 ευρώ, αφού αυτό είναι το μπόνους που προβλέπεται για το νικητή της διοργάνωσης!

tsitsipas

Πάντως, ο «Στεφ» θα μπορούσε να είχε κερδίσει κι άλλα χρήματα από τη διοργάνωση εάν δεν είχε ηττηθεί από τον Ράφαελ Ναδάλ στη φάση των ομίλων , αφού κάθε νίκη είχε και το ανάλογο μπόνους

Συνολικά, ο Τσιτσιπάς κέρδισε 1.302.000 ευρώ για τις νίκες που πέτυχε πλην του τελικού, η επικράτηση στον οποίο του χάρισε 1.354.000 ευρώ!

tsitsipas13035

Πηγή