Αθλητισμός

Η μπηχτή Σιδηρόπουλου σε Ολυμπιακό και το τελικό αποτέλεσμα

Metrosport.gr Team ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Στην επιστολή αυτή εκφράζει τον προβληματισμό για τον ποιον ευννοεί τελικά η αποχή (αφήνοντας μπηχτή για αυτούς που την… επιθυμούν). «Θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου σχετικά με την αποχή! Σίγουρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σας καλώ όμως να σκεφτείτε τελικά η αποχή ποιον συμφέρει. Αυτόν που κάνει προσπάθεια…


Metrosport.gr Team
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Στην επιστολή αυτή εκφράζει τον προβληματισμό για τον ποιον ευννοεί τελικά η αποχή (αφήνοντας μπηχτή για αυτούς που την… επιθυμούν).

«Θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου σχετικά με την αποχή!

Σίγουρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σας καλώ όμως να σκεφτείτε τελικά η αποχή ποιον συμφέρει. Αυτόν που κάνει προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων ή αυτόν που κάνει προσπάθεια για να γίνει η αποχή. Πολλές φορές μια ενέργεια φέρνει χειρότερα αποτελέσματα από αυτό που την δημιουργεί!

Η άποψη μου είναι να αρθεί η αποχή, να δοθεί ένα περιθώριο σ’ αυτούς που κάνουν προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων και ένα ποσοστό από τα έσοδα της 17ης αγωνιστικής να δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό!» αναφέρει στην επιστολή του.

Υπέρ της άρσης της αποχής ήταν και οι Τζήλος, Παπαπέτρου ενώ σύμφωνα με τη «Δίκη», το ποσοστό που ζήτησε την επανέναρξη των αγώνων έφτασε το 65%.

Metrosport.gr