Αθλητισμός

Γιουβέντους: Τα τρία σενάρια για Κριστιάνο λόγω κορονοϊού

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, αποδέχθηκε γενναίες περικοπές μισθών, αφού αυτό επιτάσσει η οικονομική κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός και στο ποδόσφαιρο. Οι ζημίες που μπορεί να υποστεί η Γηραιά Κυρία από την εξάπλωση του ιού…


Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, αποδέχθηκεγενναίες περικοπές μισθών, αφού αυτό επιτάσσει η οικονομική κρίση που προκαλεί οκορονοϊόςκαι στο ποδόσφαιρο.

Οι ζημίες που μπορεί να υποστεί η Γηραιά Κυρία από την εξάπλωση τουιού Covid-19, όμως, θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του «CR7» στην ομάδα, όπως αναφέρει σχετικά η «Il Messaggero», εστιάζοντας στα 54 εκατομμύρια ευρώ μεικτά (31 εκατομμύρια ευρώ καθαρά) που παίρνει ετησίως ο Κριστιάνο.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, λοιπόν, ο σύλλογος του Τορίνο εξετάζει τρία διαφορετικά σενάρια για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ: Πρώτον, να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά μόνο για ποσό που θα ξεπερνάει τα 70 εκατομμύρια ευρώ (συγνώμη, για 35χρονο ποδοσφαιριστή;).

Δεύτερον, να παραμείνει στο Τορίνο, αλλά χωρίς να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2022 και τρίτον, να επεκτείνει για ένα χρόνο το συμβόλαιό του, αλλά μόνο εφόσον ο Κριστιάνο θα δεχθεί μια σημαντική μείωση στις ετήσιες αποδοχές.

Gazzetta.gr