Αθλητισμός

Γιασικεβίτσιους: «Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50»

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 18-01-2020 00:00 ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στην ήττα της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε πως η έλλειψη σεβασμού στις 50-50 καταστάσεις είναι κάτι που θα συζητηθεί εντός της ομάδας του, πίσω από κλειστές πόρτες. Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης: «Συγχαρητήρια…


sarasjasikevicius

Χρόνος ανάγνωσης1’

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στην ήττα της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε πως η έλλειψη σεβασμού στις 50-50 καταστάσεις είναι κάτι που θα συζητηθεί εντός της ομάδας του, πίσω από κλειστές πόρτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι’ αύτο και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο – πολύ». 

Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι:«Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96π., θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιασικεβίτσιους: «Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50»

Sdna.gr