Αθλητισμός

Γιακουμάκης: “Είχα καιρό να απολαύσω το ποδόσφαιρο, δυστυχώς”

Το πρώτο γκολ με τη φανέλα της πολωνικής Γκόρνικ σημείωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης, στην παρθενική συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα. Ο 25χρονος φορ, που αγωνίζεται στην πολωνική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ, μίλησε στην “Αθλητική Κυριακή” και αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και στην εμπειρία του από την Πολωνία. “Στην παρούσα φάση, απολαμβάνω καθημερινά…

Το πρώτο γκολ με τη φανέλα της πολωνικής Γκόρνικ σημείωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης, στην παρθενική συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα. Ο 25χρονος φορ, που αγωνίζεται στην πολωνική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ, μίλησε στην “Αθλητική Κυριακή” και αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και στην εμπειρία του από την Πολωνία.

“Στην παρούσα φάση, απολαμβάνω καθημερινά το ποδόσφαιρο. Είχα πολύ καιρό να το ζήσω αυτό, δυστυχώς. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν μ’ αρέσει να κρύβομαι. Το ποδόσφαιρο στην Πολωνία το απολαμβάνεις, δεν σε γεμίζει πίεση, άγχος και αρνητικά συναισθήματα. Το βλέπεις αποκλειστικά ως δουλειά, δεν έχεις δεύτερες σκέψεις, δεν σε προβληματίζουν άλλα πράγματα. Προς το παρόν, σκέφτομαι να ολοκληρωθεί καλά η σεζόν. Να πάνε όλα καλά και να έχουμε την υγεία μας. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά γιατί όχι να μην μείνω εδώ”, ήταν το σχόλιο του 25χρονου επιθετικού.

Δείτε το video:

Photo Credits: Eurokinissi

Sport24.gr