Αθλητισμός

Βούρκωσε ο Σίμος και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη τύπου με τον Γιώργο Σίμο να αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα, με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ, ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου και οπαδός των Κρητικών. Ο πατέρας του Γιώργου Σίμου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του ΟΦΗ, νοσηλεύεται στην…


Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη τύπου με τον Γιώργο Σίμο να αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα, με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ, ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου και οπαδός των Κρητικών.

Ο πατέρας του Γιώργου Σίμου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του ΟΦΗ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο αποκάλυψε το προσωπικό πρόβλημα στην ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, παρόλο που το ήξερε από την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σίμος έστειλε τις ευχές του στον πατέρα του και βούρκωσε: «Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι περνάει μια ίδια δυσκολία, τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι δυνατός. Θέλω να μεταφέρω την σκέψη μας κοντά στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός. Όλη την θετική μας σκέψη στο να καταφέρει να επιστρέψει ξανά υγιής. Θα μου επιτρέψετε βέβαια ότι η ζωή τα φέρνει λίγο κάπως γιατί και εγώ πληροφορήθηκα χθες τα δυσάρεστα για τον πατέρα μου».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.

Πηγή