Αθλητισμός

Απόκοσμο θέαμα σε παραλία: Η θάλασσα ξέβρασε εκατομμύρια «φαλλούς» (pics+vid)

Τις περισσότερες φορές είναι βαθιά θαμμένα στην άμμο, όμως αυτή τη φορά ξεβράστηκαν στην παραλία και προκάλεσαν σοκ στους παρευρισκόμενους.Παραλία του Σαν Φρανσίσκο γέμισε εκατομμύρια… «φαλλούς» ή όπως λέγονται επιστημονικά «fat innkeeper worms» (Urechis unicinctus). Εμείς πάντως τα λέμε μονοδόλια και πρόκειται για δόλωμα που ανήκει… στην ελίτ! Μάλιστα στην ελληνική αγορά βρίσκεις το ένα…


Τις περισσότερες φορές είναι βαθιά θαμμένα στην άμμο, όμως αυτή τη φορά ξεβράστηκαν στην παραλία και προκάλεσαν σοκ στους παρευρισκόμενους.

Παραλία του Σαν Φρανσίσκο γέμισε εκατομμύρια… «φαλλούς» ή όπως λέγονται επιστημονικά «fat innkeeper worms» (Urechis unicinctus). Εμείς πάντως τα λέμε μονοδόλια και πρόκειται για δόλωμα που ανήκει… στην ελίτ! Μάλιστα στην ελληνική αγορά βρίσκεις το ένα σε τιμή από 1 ως 1,5 ευρώ και είναι το καλύτερο για το ψάρεμα της τσιπούρας.

Σκεφτείτε δηλαδή πόσο μπορεί να… κοστίζουν όλα αυτά μαζί στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο. Οι ειδικοί απέδωσαν την εικόνα στις καταιγίδες που επικράτησαν το προηγούμενο διάστημα στη βόρεια Καλιφόρνια.

Newsbomb.gr