Αθλητισμός

Αντιπρόεδρος Αγρινίου στο gazzetta: «Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε να ανέβει, προσωπική άποψη εξέφρασα» (pic)

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Α2 αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος. Οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα (πλην του Διαγόρα ο οποίος απουσίαζε) πως ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει αν προβιβαστεί στην Basket League. Ο αντιπρόεδρος του Αγρινίου, Περικλής Γερμανός αν και απουσίαζε από την τηλεδιάσκεψη έκανε την εξής δήλωση σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, «δεν συζητήθηκε αν…


Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Α2 αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος. Οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα (πλην του Διαγόρα ο οποίος απουσίαζε) πως ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει αν προβιβαστεί στην Basket League.

Ο αντιπρόεδρος του Αγρινίου, Περικλής Γερμανός αν και απουσίαζε από την τηλεδιάσκεψη έκανε την εξής δήλωση σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, «δεν συζητήθηκε αν θα υπάρξει wild card και για το αν θα μπορέσει να ανέβει για παράδειγμα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήθελε να ανέβει όπως και η Ελευθερούπολη που ζήτησε να ανέβει».

Τοgazzetta.grεπικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Αγρινίου ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση,

ΟΠερικλής Γερμανόςανέφερε πως, «Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε να ανέβει, εξέφρασα την προσωπική μου άποψησε δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Από όσο ξέρω στην τηλεδιάσκεψη η Ελευθερούπολη ήταν η μοναδική ομάδα που ζήτησε να ανέβει.

Η αλήθεια είναι πως δεν συμμετείχα στην τηλεδιάσκεψη, αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο του Αγρινίου.

Επικοινώνησε πάντως μαζί μου άνθρωπος του Ολυμπιακού και λύθηκε η παρεξήγηση. Επαναλαμβάνω πως δεν ζήτησε να ανέβει και πως απλά εξέφρασα την προσωπική μου άποψη».

Αργότερα έκανε και τη σχετική δημοσίευση στον λογαριασμό του στο facebook.

Gazzetta.gr