Αθλητισμός

Ανακοίνωση στήριξης Super 3 σε Βέλεθ

Το χάσμα ανάμεσα σε Άρη και Φραν Βέλεθ μοιάζει αδύνατο να γεφυρωθεί. Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου εκτός και εάν υπάρξει αλλαγή στις εξελίξεις. Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρίνων» σχολίασαν την υπόθεση πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, ευχαριστώντας τον που δεν άκουσε τις «σειρήνες» ενώ…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Το χάσμα ανάμεσα σε Άρη και Φραν Βέλεθ μοιάζει αδύνατο να γεφυρωθεί. Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου εκτός και εάν υπάρξει αλλαγή στις εξελίξεις.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρίνων» σχολίασαν την υπόθεση πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, ευχαριστώντας τον που δεν άκουσε τις «σειρήνες» ενώ παράλληλα εξέφρασαν την κατανόηση και την στήριξη τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μικρή του κόρη.

Η ανακοίνωση:

«Αρχηγέ, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα είμαστε μαζί σου!

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είμαστε δίπλα σου!

Αυτόν τον ενάμιση χρόνο υπηρετείς το σύλλογο σαν άνθρωπος και σαν αθλητής με τις όποιες αντιξοότητες στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Είμαστε περήφανοι σαν άνθρωποι και σαν οπαδοί που φοράς και τιμάς αυτή τη φανέλα πρεσβεύοντας ανθρώπινες και αθλητικές αξίες μέσα σ’ αυτόν τον σύλλογο. Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα δίνεις την ψυχή σου για το σύλλογο και για την αγάπη του κόσμου.

Όταν απαιτούμε από τους αθλητές να σέβονται το σύλλογο και το απαιτούμε πραγματικά θα πρέπει να καταλαβαίνουμε και τις ηθικές αξίες στα διλήμματα των αθλητών απέναντι στο σύλλογο. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε ψεύτικοι.

Δεν θα ζητήσουμε ποτέ από έναν αθλητή να βάλει τον σύλλογο πάνω από τον αγώνα που δίνει ο ίδιος για την υγεία και την ισορροπία του παιδιού του. Αν γινόταν κάτι τέτοιο πράξη θα ήταν ψεύτικο, θα ήταν καιροσκοπικό, θα ήταν ανήθικο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσεις τη φανέλα, το σύλλογο και την αγάπη του κόσμου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ταυτόχρονα πρέπει να τιμήσεις και τον αγώνα που δίνει η οικογένειά σου και το κοριτσάκι σου.

Για να τιμήσεις το σύλλογο και τον κόσμο του αποφάσισε να κάνεις ότι είναι καλύτερο για το καλό της μικρής. Αυτές τις αξίες πρεσβεύουμε σαν λαός. Να γίνεις το σέντερ μπακ της ζωής της και να μείνεις για πάντα μέσα στην καρδιά μας.

Αρχηγέ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δίπλα σου…

VAMOS VELEZ!

ΑΙΝΤ’ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

Υ.Γ. Και μόνο που δεν προσκύνησες τα δωράκια που προσφέρονται στην πόλη μας για ανάποδες ποδοσφαιρικές στιγμές θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.

Τιμή μας που φοράς τη φανέλα με το θεό στο στήθος!

Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι και τέτοιοι αθλητές να περνάνε από το σύλλογο».

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Metrosport.gr