Αθλητισμός

Έχασε έδαφος για τετράδα ο Παναθηναϊκός, τον «έπιασε» η Αρμάνι στη βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο, γνώρισε «βαριά» ήττα από την Αρμάνι και πλέον έχασε έδαφος στην προσπάθειά του για μια θέση στην τετράδα της κατάταξης. Το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι ήταν εξ αρχής δύσκολο και στην πορεία του αγώνα τα πράγματα ζόρισαν ακόμα περισσότερο. Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να παλέψει για…

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο, γνώρισε «βαριά» ήττα από την Αρμάνι και πλέον έχασε έδαφος στην προσπάθειά του για μια θέση στην τετράδα της κατάταξης.

Το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι ήταν εξ αρχής δύσκολο και στην πορεία του αγώνα τα πράγματα ζόρισαν ακόμα περισσότερο. Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να παλέψει για τη νίκη, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποχώρησε στο 10-8, με το πέρας 18 αγωνιστικών στην regular season, με την ιταλική ομάδα να «πιάνει» τους πρωταθλητές Ελλάδας στη βαθμολογία, έχοντας το ίδιο ρεκόρ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στη regular season της Euroleague. 

stands

Sdna.gr